week 5 & 6
Door: ZoeLennarts
Blijf op de hoogte en volg Zoë
19 September 2011 | Nederland, Amsterdam
Het is alweer even geleden dat ik iets geschreven heb en jullie vragen je vast af hoe het gaat dus tijd voor een kleine update.
Ik moet jullie wel eerlijk zeggen dat ik de laatste 2 weken niet zo veel bijzonders heb meegemaakt, heb weer veel gewerkt en het weer was hier ook erg slecht.
Het gaat goed, ik heb een kleine dip gehad maar ze zeggen dat het erbij hoort.
Ik begin nu goed gewent te raken aan het werk en het begint nu langzamerhand wat rustiger te worden in het hotel. Vakantie is hier ook voorbij dus er zijn minder families en veeeel meer zakenmensen. Dat is opziich wel een leuke verandering. Zakelijke mensen vereisen een nog efficientere aanpak omdat ze vaak veel geld uitgeven en daar natuurlijk ook wat voor terug verwachten. Ik heb ook eindelijk een training (induction) gehad. Waarin ik en de andere nieuwe mensen heeel veel info gekregen hebben over het hotel en de keten waar het bij hoort. Tijdens te training hebben we ook geluncht in het restaurant, dat was wel een beetje apart nmaar wel erg leuk en het eten was heerlijk! In november krijgen we weer induction en dan gaan we in het restaurant dineren en logeren we in het hotel, zo krijgen we een idee over wat we verkopen en dat is erg belangrijk .
Zoals ik al zei heb ik veel gewerkt, veel overuren omdat er veel mensen op vakantie waren. Maar ik heb natuurlijk wel gewoon vrij gehad. Ik heb vooral utigeslapen en ik de haven rondgehangen. Afgelopen week ben ik naar de kapper geweest, een flink stuk eraf en een ander kleurtje. Daarna ben ik met de watertaxi rond Herm gevaren en heb ik zooo veel zeehonden geizien. Echt geweldig. Daarnaast was het weer super dus de tocht zelf was al heerlijk, ik werd alleen wel een beetje zeeziek vanwege het wisselende tempo van de boot. Maar het was het zeker waard. Mochten jullie me komen opzoeken, dan moet je dat echt doen!
Verder heb ik mn bankpas eindelijk en hoef ik dus geen geld meer te pinnen van mn nederlandse rekening en dat scheelt een hoop!
ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb bijgepraat over wat er hier gebeurd en blijf me volgen. Het kan nu wel wat langer duren voordat ik weer schrijf omdat ik maar eens moet beginnen aan mn stageverslag. Ja dat moet ook nog gebeuren.
Ik mis jullie,
Big hug and kisses
Zoë
19 September 2011 - 20:39
Petra En Thijs:
Big hug and kisses too !!! -
20 September 2011 - 06:14
Anthony:
Hi Zoe, even door de zure appel heen bijten hoor:-) Begrijp heel goed dat je ff een dip hebt gehad! Maar je moet maar zo denken, wat is erger? Op een mooi eiland zitten of in the Theresiastraat......Den Haag.
Ja zakenmensen zijn andere klanten als vakantiegangers. Ook leuk om mee te maken, geven vaak ook meer tip.
Was graag een keer naar het eiland gekomen maar dat zit er even niet aan de komende periode. Succes met het stageverslag en tot de volgende keer. Liefs Anthony -
20 September 2011 - 07:00
Ms. Novick:
I loved reading this report on your internship on Guernsey. It sounds like an interesting experience in the hospitality world.
Have you read that book yet? I'm sure it is sold in all the stores there!
Have you met a lot of new people? Guernsey is off the beaten track, so I'm curious to know where most of the staff members are from. Where are most of the guests from?
Stay happy.
Love,
Ms. Novick -
20 September 2011 - 14:12
Mariëtte:
Hi Zoë,
Heee wat lees ik? Een flink stuk van je haar af? Dan willen we natuurlijk een foto zien.
Ik houd facebook in de gaten.
Gelukkig dat je overje dip heen bent.
Veel succes verder! Ook van mij a big hug and kisses -
20 September 2011 - 15:22
Stella:
leuk dat je ook een nachtje in je eigen hotel gaat slapen.. Hopelijk niet tegelijk met mijn bezoekje aan het eiland, want ik heb wel zin om tijd met je door te brengen.. Samen nog een keer in die watertaxi? Of misschien een tripje naar Jersey ofzo? Maak jij een leuk plannetje?
Ik hoop dat die dip niet terugkomt, volgens mij voelde ik het een beetje.. Hoe gaat het contact met je kamergenote?
Ik zou het wel leuk vinden wat foto's van jou zelf te zien. Kun je die niet op deze blog plaatsen?
Laat wel wat van je horen nu en dan, al is het maar een zinnetje. Anders maak ik me zorgen....
Hou je goed! liefs, mam.